Гардът на шампиона в Националната баскетболна асоциация Голдън Стейт Уориърс

...
Гардът на шампиона в Националната баскетболна асоциация Голдън Стейт Уориърс
Коментари Харесай

Стеф Къри поднови тренировки

Гардът на първенеца в Националната баскетболна асоциация Голдън Стейт Уориърс - Стеф Къри, се завърна на подготвителното игрище за първи път, откакто повреди две връзки на лявото коляно на 4 февруари, заяви ДПА.

Къри, който е повторен най-полезен състезател на НБА, направи независима подготовка, а останалите му съотборници организираха занятие преди мача с Лос Анджелис Лейкърс в четвъртък.

" За първи път е на терена след контузията, тъй че ще направи няколко леки тренировки и по-късно ще забележим какво ще стане по-нататък ", сподели треньорът на Голдън Стейт Стив Кър за Къри.

След травмата на гарда, Уориърс завоюваха единствено два от последните си пет дуела преди паузата за Мача на звездите, която за тях завършва в четвъртък. Не е ясно по кое време Къри още веднъж ще се завърне в игра.

34-годишният баскетболист има приблизително 29,4 точки, 6,4 асистенции и 6,3 битки в 38-те си изиграни мача този сезон.

Той бе определен за девети път за присъединяване в Мача на звездите, само че поради травмата не игра в неделя в Солт Лейк Сити.

В кариерата си Къри е постигнал 24,5 точки, 6,5 асистенции и 4,7 битки. В момента " Войните " се намират на девето място в Западната конференция. При подновяването на постоянния сезон в четвъртък от Голдън Стейт по всяка възможност ще отсъства още един главен състезател - Андрю Уигинс, който пропусна последния мач преди почивката по персонални аргументи. Той не беше с тима във вторник и не е несъмнено дали ще се върне, с цел да помогне в гостуването на Лейкърс.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР