Гард на Слави Трифонов пази Христина Иванова, след като спортният

...
Гард на Слави Трифонов пази Христина Иванова, след като спортният
Коментари Харесай

Гард на Слави пази Христина Иванова, още получавала заплахи

Гард на Слави Трифонов пази Христина Иванова , откакто спортният министър в оставка Радостин Василев даде обещание в телефонен диалог да ѝ прати хора, които да й напишат оставката като народен представител.

научи, че заканите към депутатката не престават. Причината е, че Христина била уговаряна да е един от отцепниците, ходила на сбирките в дома на Василев, а на финала се отказала и останала в „ ИТН “. Василев се опита да изясни, че заречен да и прати адвокати, тъй като Иванова не можела сама да си напише оставката. Оказа се, че това не е истина, тъй като Иванова чудесно се справяла с писането.

С въпросната депутатка е обвързван и още един скандал. Нейна колежка от групата на „ ИТН “ няколко месеца и желала по 2 000 лева, които Иванова давала, а претекстът бил, че някогашни депутати от групата изтеглени на постове в администрацията вземали дребни заплати и трябвало да бъдат подпомагани. След като гръмнал абсурда Трифонов персонално наредил да бъдат възобновени парите на Иванова.

Междувременно се разбра, че и върху други депутати от Има Такъв Народ , отказали да минат в групата на предателите се оказва напън. От партията на Слави ревизират каква е повода Ивайло Христов да не върви работа. Официалната версия била, че е болен, а в Народното събрание изясняват, че е пипнал дипломатически грип.

Снимка: стоп кадър
   
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР