Гарантирана е втората доза за ваксинираните с първа. Зелените коридори

...
Гарантирана е втората доза за ваксинираните с първа. Зелените коридори
Коментари Харесай

Проф. Николай Габровски: Гарантирана е втората доза за ваксинираните с първа

Гарантирана е втората доза за имунизираните с първа. " Зелените коридори " са подсигурени, чакат се единствено дозите на новите ваксини. Това сподели в предаването " Офанзива с Любо Огнянов " по " Нова нюз " проф. доктор Николай Габровски, заместник-директор на УМБАЛСМ " Н. И. Пирогов ".

Лекарят показа, че е имало желания от хората от зелените коридори за типа ваксина, само че имунизациите са със сходна успеваемост и може да се каже, че положителната ваксина е поставената ваксина.

" Съхранението на част от имунизациите е много мъчно, само че към този момент целият развой е отработен ", добави още гостът.

" Опитахме да създадем записвания на хората, които да се имунизират, само че доста от тях не съблюдават часове или изобщо не идват, по тази причина се отказахме от този вид ", изясни доктор Габровски.

" Втората ваксина може да се постави няколко дни по-късно от предписаното и това няма да повлияе на успеваемостта ѝ. При всички ваксини има недоволства, които са свързани с реакция на организма към непознатото вещество, а не странична реакция към самия медикамент ", безапелационен бе проф. Габровски.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР