Гарантираме въглищната енергетика и ще осигурим устойчиво развитие на енергийния

...
Гарантираме въглищната енергетика и ще осигурим устойчиво развитие на енергийния
Коментари Харесай

Георги Гьоков: Гарантираме въглищната енергетика, ще запазим Марица-Изток

" Гарантираме въглищната енергетика и ще осигурим стабилно развиване на енергийния бранш. Ще запазим комплекса " Марица-изток ", няма да позволим да затвори - това е нашата клетва пред вас, които ще ни дадете доверието си на 2 април с номер 1 в бюлетината ", съобщи лидерът на листата на " Българска социалистическа партия за България " в Стара Загора Георги Гьоков на среща с гласоподаватели в Гълъбово. 
Българска социалистическа партия избра да открие предизборните си обиколки от дребния град на миньорите и енергетиците, с цел да засвидетелства безапелационната си поддръжка и  отговорност към районния приоритет- българската енергийна и националната сигурност, както за цялата област Стара Загора, по този начин и за трите прилежащи на нея.
" Не разбираме и не одобряваме речите на тези политици, които проспаха момента да запазят " Марица-изток ", а в този момент изясняват, че ще са " спасители " на комплекса. Нека се огледат и да се върнат в действителността ", акцентира Гьоков.
" Наша е задачата да подсещаме какво се случи с енергийния комплекс през последните години, по този начин ще се преборим с  късата памет, с метафората за " новите спасители " и няма да позволим да се замете под килима този ущърб за България. Трябва да се знаят дейностите на всички за енергийния бранш ", съобщи ръководителят на Българска социалистическа партия в Гълъбово Светла Боянчева. Тя разяснява и насладата на жителите, че " в листата на " Българска социалистическа партия за България " има доста младежи, които са повярвали в концепциите, програмата и посланията на социалистите.
" Кандидатите ни са превъзходен екип с огромен експертен капацитет във всяка една сфера. Даваме поръчка за положително показване, за мир, благополучие, взаимност, напредък ", съобщи Николай Каварджиклиев, трети в листата.  Успех на претендентите пожела и Надежда Вълева от Раднево, която поради своите не навършени 21 години не е претендент, само че е  амулет на тима с номер 1.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР