Гарантирам сигурност на Цветан Василев, ако дойде в България и

...
Гарантирам сигурност на Цветан Василев, ако дойде в България и
Коментари Харесай

Радев ще гарантира сигурността на Цветан Василев, ако се върне в България

Гарантирам сигурност на Цветан Василев, в случай че пристигна в България и даде показания. Това обеща президентът Румен Радев в Ахелой.

Изявлението пристигна, откакто брачната половинка на Василев изиска намесата на Радев за отбрана на щерка им Радосвета Василева, която беше упрекната в пране на пари. 

Радев уточни, че Цветан Василев може да способства доста за изясняването на банкрута на КТБ, като даде годни показания и уточни доказателства, само че това би трябвало да стане в транспарантен обществен развой.

Той уточни, че с разсекретяването на двете стенограми за КТБ е дал своя дял в осветляването на абсурда и оттук насетне думата има правораздаването, а пълномощията на президента за правосъдната власт са лимитирани.

Президентът разяснява и инспекциите на шума по морето. Той акцентира, че би трябвало да има диалог сред страната и притежателите на заведения. 

Скандалът към „ Слънчев бряг ” сподели някои неща, които всички знаем. Аз се надявам, че държавното управление ще инициира този разговор. Правилата би трябвало да са ясни авансово и да не се сменят по средата на сезона, сподели Румен Радев. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР