"Гарантирам, че ще направя максимума, на който съм способен, за

...
"Гарантирам, че ще направя максимума, на който съм способен, за
Коментари Харесай

Цацаров обеща да възстанови имиджа на КПКОНПИ

"Гарантирам, че ще направя максимума, на който съм кадърен, с цел да възстановя имиджа на КПКОНПИ. " Това съобщи номинираният за ръководител на антикорупционната комисия и сегашен основен прокурор Сотир Цацаров пред публицисти в Народното събрание.

"Не може да сте оптимисти за мен. Един човек нищо не взема решение, би трябвало да сме оптимисти за всички ", сподели още основният прокурор и добави, че няма магьосник, "дори и патриархът да го назначава, не може да се оправи самичък с всички ".

Попитан пред кого би коленичил, Цацаров отговори: "Според мен се коленичи в два случая - единият, когато човек доста горещо се моли на Господ. Другият случай е, когато се отдава памет на починалите за България. Случаят, към който ме отнасяте, не е нито един от двата ", уточни още обвинител №1.

На въпрос дали са му изрядни имуществените заявления, той уточни, че всяка година подава по две, в сходство с наредбите на закона, а по-късно се прави инспекция за сходство.

Цацаров заяви, че прокуратурата води следствие за гибелта на 3-годишното дете. Иззета е здравната документи от трите здравни заведения. Оттук насетне щели да следват разпити на всички медицински експерти от трите лечебни заведения и назначение на съдебно-медицинска експертиза.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР