GANGSTA`S PARADISE С безпрецедентно разбирателство между институциите бе постигнато съгласие

...
GANGSTA`S PARADISE С безпрецедентно разбирателство между институциите бе постигнато съгласие
Коментари Харесай

КЕВР регулира цената и доставките на райския газ

GANGSTA`S PARADISE
С невиждано съгласие сред институциите бе реализирано единодушие президентът да не бърза с разпускането на Народно събрание и да се удължи работата на отиващия си парламент, с цел да се реши заплетения проблем с ръководителя на КЕВР. 
За положителното на нацията е належащо бързо решение, с цел да може да се контролират цената и доставките на божествен газ. Не бива да се задълбочава рецесията в сектора и да се попречва пътя на Суверена към Рая - единомислещ е елитът. 
Дори Слави Трифонов заречен да е поне по-разбран, с цел да се реши този въпрос, пък след това да става каквото ще. 
" Другите газове и те са важни, само че дано първо с райския газ да оправим нещата " - приоритизира Корнелия Нинова. 
" Не можем да оставим децата в неустановеност и да не знаят на следващия ден какъв брой пари ще им желаят спекулантите, и дали въобще ще имат достъп до божествен газ. Да спрем хаоса и рецесията в този род, другото ще се подреди " - склонен е президентът. 
Сотир Цацаров си прекъсна сантименталната отпуска и се върна в София, с цел да оказва помощ и той от ВКП с каквото може. 
" Все отново става дума за децата на България! " - неглижира персоналния си живот в името на обществото прокурорът. 
Главният прокурор също оказва помощ с наставления, институционална поддръжка и чисто човешко внимание към казуса. 
" Аз съм инструмент в Божията ръка, работя като прокурор в Страшния съд, над мен е единствено Йехова, за мен не е безразлично кой ще върви в Рая и кого ще изгоним " - строго, смирено и заслужено разсъждава Инструментът. 
Изненадващо, не е непозната на тематиката и посланичката на Съюз на съветските социалистически републики у нас Елеонора Мутрофанова. 
 Cappella brancacci, Cacciata di Adamo ed Eva (restaurato), Masaccio.jpg
" Изгонването на Адам и Ева от Райската градина ", Мазачо.
***
" Българийо, ти си земен Рай! - не крие възприятията си амбасадорката. - Вие изгонихте от Рая 70 наши дипломати и чиновници, само че не към този момент не се дразня. Да забравим обидите и различията, ние сме братя по кръв, по оръжие и по газ. Хиляди съветски бойци в предишното са поели от земния Рай България към небесния Рай. Това не се не помни, а неприятното се не помни, важното е, че държавното управление падна и връзките ни още веднъж се възвръщат. Само за вашия бюлетин ще издам една загадка. В ДНР и ЛНР сме стартирали новаторски план по линия на Россътрудничество, каним и вас да участвате като приятелски народ. Ще вършим филтрационни лагери с газови камери на освободените територии и там ще пускаме на военноплениците божествен газ. Това е прелестно, нали! Неудобно е да избиваме с стандартни оръжия пленените нацисти, деца гледат въпреки всичко " - тактична е Елеонора Трубачица. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР