Галя - половинката от вече несъществуващия дует „Каризма“, няма свян

...
Галя - половинката от вече несъществуващия дует „Каризма“, няма свян
Коментари Харесай

Нечуван резил: Галя от Каризма хваната да краде...

Галя - половинката от към този момент несъществуващия дует „ Каризма “, няма срам да си присвоява непознати движимости, оплакаха се сътрудници на поп певицата. Галка самоуверено си взимала непозната козметика и парфюми, разкриха жертвите на клептоманските ѝ нападения, написа Lupa.bg.

При всяко посещение на Галка в телевизия от гримьорните изчезвали дребни неща, само че никой не обърнал внимание. Изведнъж хората, виновни за макиажа на звездите, почнали да се прибират с червило, пудри, сенки за очи, декор дьо загар или парфюм по-малко.

Тогава провели вътрешно следствие и разбрали, че Галина Курдова, както е същинското име на певицата, е клептоманка. Бившата половинкана Миро сега не е в цветущо финансово положение и не й се дава 100 лева за прекрасен декор дьо загар и решението – присвоява непознат.

Често, когато изпълнителката си харесвала някой козметичен артикул, с който я гримирали стилистите, ненадейно той изчезвал, безапелационни са източниците ни. Галя от години страдала от клептомания и досега има много присвоени неща.

Тя хем осъзнавала какво прави, хем не го приемала за кражба. Певицата зорко следяла никой да не я хване в крачка. Също по този начин не смеела да пипа по магазините, а най-любими й били гримьорните, откъдето се снабдила с козметика за хиляди левове.

Според слуховете, Галя развила клептоманията преди години, когато бе подвластна към опиатите. Заболяването й се отключило, откакто певицата станала пленница на кокаина и амфетамините. Психолози изясняват сходно ненормално държание и с психически проблеми.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР