Галя от Каризма се завърна в България Въпреки слуховете, че в

...
Галя от Каризма се завърна в България
Въпреки слуховете, че в
Коментари Харесай

Галя от „Каризма“ се върна! Този път окончателно

Галя от Каризма се завърна в България

Въпреки слуховете, че в Англия се е уредила добре и даже върти личен ресторант, това се оказаха единствено злословия.

Галина Курдова, както е същинското име на дуетната половинка на Миро, този път дефинитивно се завръща у нас. И има желание да възобнови музикалната си кариера.

По време на коронавирусната рецесия тя отново си дойде. Но остана да живее известно време при майка си в Ямбол. Тогава певицата още беше по отношение на чернокожия музикант Роб. Тя  и барабанистът се срещнали около общата си страст-музиката. Двамата даже заживяха под един покрив.На Острова Галка пеела по пианобаровете.Именно там се срещнали с музиканта и любовта сред двамата пламнала. Но макар първичната пристрастеност, двамата към този момент са разграничени.

Докато отмина нервността около пандемията с Ковид, Галка остана при мама и се отдаде на домашни отговорности. След това взе присъединяване в шоуто на Маги Халваджиян „ Като две капки вода “. Но остана разочарована, че никой не й подаде ръка и още веднъж отпраши в странство.

Сега обаче решила да остане вечно у нас и бе видяна на лъскаво празненство дружно с приятелката си Ваня Щерева. Феновете допускат, че тя е създател на новото й парче, което Галка дава обещание да изпее в най-скоро време.

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР