Галя Чимидова бе поредния участник, който неочаквано напусна Хелс Китчън,

...
Галя Чимидова бе поредния участник, който неочаквано напусна Хелс Китчън,
Коментари Харесай

Чимидова след "Хелс Китчън": Не съжалявам, че не участвах в играта с басейна!

Галя Чимидова бе следващия участник, който ненадейно напусна „ Хелс Китчън ”, а повода за това решение на началник Виктор Ангелов изненада феновете на кулинарното предаване.

Припомняме, че Чимидова си потегли от „ Кухнята на Ада ” откакто отхвърли да играе в една от игрите, в която трябваше да се хвърля в басейна в общежитието и да вади разнообразни елементи от риба.

Шеф Ангелов видя в това нейно решение изменничество към женския тим и я  изхвърли безмилостно. Дори и откакто напусна обаче Чимидова признава, че решението й да не взе участие в тази игра си остава същото и в случай че се наложи, още веднъж би го повторила.

Галя споделя, че се е отказала от играта, тъй като съотборничките й са й дали обещание „ да се жертват за нея (и Царина) и да се хвърлят по два пъти ” в басейна.

„ Аз участвах в други игри, които доведох до край. Правила съм доста неща за тима и те споделиха, че е техен ред да спасят мен ”, разкрива още Чимидова за напускането на „ Кухнята на Ада ”.

Галя разкри и за какво е решила да взе участие в кулинарното предаване – „ с цел да награди себе си ”. Чимидова признава още и кои са нейните любимци в „ Кухнята на Ада ”. Тя стиска палци на Никол и Чоткин.

Източник: nova.bg

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР