Галериите отвориха врати! От 4 януари те могат да посрещат

...
Галериите отвориха врати! От 4 януари те могат да посрещат
Коментари Харесай

5 изложби, които да посетим през януари

Галериите отвориха порти! От 4 януари те могат да посрещат гости при съблюдаване на всички противоепидемични, в това число отдалеченост посред им и  30% от общия потенциал, който могат да поемат институциите.  Официналното разкриване на множеството изложения и експозиции обаче ще е на 5 януари, защото нормално понеделник е почивен ден за галериите и музеите.

отваря за посещаване всички свои филиали – Квадрат 500, Двореца, Музея за християнско изкуство в криптата на храм-паметника „ Св. Александър Невски “, Софийския боеприпас – Музей за модерно изкуство, Музея на социалистическото изкуство, къщите музеи „ Вера Недкова “, „ Никола Танев “, „ Андрей Николов ” и „ Иван Лазаров “. Разрешават групови визити до 10 души и беседи за група до петима.

Ето няколко галерии, които си коства да посетите:

Галерия Little Bird Place

Там можем да разгледаме 20х20 Транс Формат, сборна галерия на 20 модерни български актьори, лимитирани да творят във формат 20х20 см. Предизвикателството е и метафорично – съгласно уредниците е родено от разтърсванията през 2020 година и „ от потребността да приемем рестриктивните мерки си, с цел да намерим нови способи да ги счупим и преминем “. А неслучайно форматът съответствува и с цифрите на годината... 



Още изложения на идната страница... 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР