Галена отмени участията си по здравословни причини Азис свързва работата по

...
Галена отмени участията си по здравословни причини
Азис свързва работата по
Коментари Харесай

Галена тъпче Азис със суджук

Галена анулира участията си по здравословни причини
Азис свързва работата по хитовия му дует с Галена с аромата на смядовски суджук и пуканки – написа в. „ Уикенд “. Причината е, че когато се събрали да записват в студиото дуета „ А+Г=ВНЛ “, Мама Ураган съобразително донесла мезета, с цел да се поддържат в почивките, а и с цел да подтикват творчеството си – отбелязва изданието.

„ Ядохме смядовски суджук и пуканки сега, в който пишехме текста. Беше донесла, мисля, че от сестра си “ – споделя Азис във видео, в което с Галена описват историята на основаването на общия им шлагер. Текстът на песента, която към този момент мина 17 млн. гледания, е на Анастасия Мавродиева и Росен Димитров. Азис и Галена също имат принос, тъй като умували над някои изречения, когато записвали парчето.

„ Нейната работа наподобява на американската “ – похвали я Азис и дори съобщи, че в случай че се била родила в Съединени американски щати, Галена несъмнено щяла да бъде звезда от величината на Бионсе и Дуа Липа.
„ Със сигурност целия свят щеше да приказва за него “ – върна му жеста Галена в отговор на същия въпрос. Тя добави, че в случай че се бе родил в Щатите, Азис несъмнено щял да бъде звезда като Мадона и Майкъл Джексън, които толкоз доста харесва.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР