Галена и Галин заминаха на почивка, по време на която

...
Галена и Галин заминаха на почивка, по време на която
Коментари Харесай

Вижте къде се къпят в злато Галена и Галин

Галена и Галин отпътуваха на отмора, по време на която като че ли се къпят в злато. Двамата отмарят във превъзходния османски замък от 19-и век „ Чираан “. От дълги години дворецът стои зарязан, преди реномираната верига Кемпински да го трансформира в един от най-луксозните хотели в света, написа slava.bg. Известен е с кристалните си полилеи, фрески в османски жанр, високи тавани и френски прозорци, от които се открива прелестна панорама към Босфора и азиатската част на Истанбул.

Българи, отсядали в „ Чираан” настояват, че кранчетата на смесителите в баните са от кристал и чисто злато. В момента цените в първокласното място стартират от 820 лв., само че това е най-евтината стая и то с аспект към градината. Тези с частична панорама към Босфора скачат на 1300 лева, а делукс стая с пряк аспект към протока, който свързва Мраморно и Черно море, надвишава 2 бона.

Истанбулската отмора на Гален и Галин обаче ще бъде къса, защото на следващия ден би трябвало да се върнат в София. В четвъртък певицата възобновява клубните си участия.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР