Галена бе изхвърлена от Гласът на България по скандалн начин.

...
Галена бе изхвърлена от Гласът на България по скандалн начин.
Коментари Харесай

Галена сломена: Да ме уволнят заради един Слави, нямам думи!

Галена бе изхвърлена от „ Гласът на България ” по скандалн метод. Предаването е продуциано от БТВ, което значи, че самата телеввизия е уволнила фолк дивата от Смядово. От продукцията се оправдават, че просто са отстранили попфолка от шоуто. За първи път в журито няма да има представител на чалгата.

Истината е, че уволниха Галена единствено тъй като предходната година на финала си разреши да разпореди на своя тим ария на Слави Трифонов, а БТВ е във война с него. Става въпрос за дуета му със Софи Маринова.

От малкия екран останали гневни, че вършат реклама на собствен зложелател и мигновено решили да уволнят Галена, която за 2 сезьона в предаването има една победа.

Тази година до Иван Лечев ще следим Дара, Мария Илиева и Миро. Любо Киро също губи мястото си, откакто сподели, че няма нюх за победа в сходно съревнование.

„ Заради един Слави да ме уволнят, нямам думи ”, вайкала се Галена пред околните си. Тя в този момент ще би трябвало да навакса с други задължения, тъй като джобът й съществено олекна след уволнението от БТВ.

Припомняме, че екипът на Слави Трифонов изкара 19 години в БТВ, само че си потегли от там със скандал. Двете страни не желаят да чуват една за друга, а Дългия се обидил още повече на малкия екран, откакто го размени с „ Шоуто на Николаос Цитиридис ”, което открадна много от неговите хрумвания.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Галена Слави Трифонов гласът на българия
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР