Галатасарай има интерес към изпадналия в немилост полузащитник на Манчестър

...
Галатасарай има интерес към изпадналия в немилост полузащитник на Манчестър
Коментари Харесай

Отхвърлен в Ман Юнайтед рестартира кариерата си в Турция

Галатасарай има интерес към изпадналия в недружелюбност полузащитник на Манчестър Юнайтед Дони ван де Беек. 26-годишният нидерландец записа единствено две изяви за „ алените дяволи “ до момента през сезона, като изигра общо 21 минути.

Мениджърът на Юнайтед Ерик загар Хаг към този момент удостовери, че ще му бъде разрешено да напусне „ Олд Трафорд “ през януари, а съгласно турското издание Sporx Галатасарай обмисля да се възползва от това. Очаква се турският гранд да насочи оферта още през първите дни на януари, като към този момент е сбъднат контакт сред халфа и представителите на истанбулския отбор.

Ван де Беек има 62 мача за Юнайтед, откогато се причисли от Аякс през 2020-а година, само че по този начин и не завоюва доверието на нито един от мениджърите на „ алените дяволи “. Той беше билзо до трансфер в Реал Сосиедад по-рано тази година, който обаче се провали в последния миг.

Ман Юнайтед пропиля преднина от два гола и приключи наедно 3:3 с Галатасарай в сряда, поставяйки под голяма въпросителна класирането за елиминациите в Шампионска лига.

Man Utd outcast finally set to leave with Red Devils 'in advanced talks' over January transfer exit
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР