Гълъб Донев с послание към министрите. Служебният премиер Гълъб Донев

...
Гълъб Донев с послание към министрите. Служебният премиер Гълъб Донев
Коментари Харесай

Гълъб Донев с послание към министрите

Гълъб Донев с обръщение към министрите. Служебният министър председател Гълъб Донев откри днешното последно за това служебно държавно управление съвещание с обръщение към своите министри.

“Благодаря ви, че преди шест месеца проявихте храброст, а може би и доза неблагоразумие, когато приехте да сте министри и да се откажете от правото си на персонално успокоение. Въпреки сериозните нападки, провокациите и проблемите, показахте здрави нерви и темперамент в борбите, които водихме, с цел да върнем страната на хората, тъй като страната принадлежи на хората ”, съобщи Донев.

По думите му най-добре ръководи този, който е подготвен да се раздели с властта във всеки момент.

“Държавата не е за частно прилагане, а е на хората ”, уточни той и добави, че във всичките си дейности от служебния кабинет са се управлявали от конституцията и законите на България, както и от ползите на българските жители.

“Това е последното ни съвещание за този мандат, да свършим още малко потребна работа за хората на България ”, приключи служебният министър председател Гълъб Донев.

Припомняме, че последното съвещание на 48-ото Народно заседание ще бъде на 3 февруари (петък), а предварителните парламентарни избори ще се проведат на 2 април. Дотогава ще бъде назначен нов длъжностен кабинет отпред още веднъж с Гълъб Донев. За министрите президентът Румен Радев съобщи, че ще организира диалози с всеки един от досегашните и ще даде изясненост за новия състав.

Протест пред Министерски съвет

 

Гълъб Донев с обръщение към министрите

Източник: mediata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР