Гала пропуска погребението на племенника си, който бе застрелян от

...
Гала пропуска погребението на племенника си, който бе застрелян от
Коментари Харесай

Гала пропуска погребението на племенника си

Гала пропуща погребението на племенника си, който бе убит от служител на реда в Съединени американски щати, където живее. Приятели и близки ще му кажат последно довиждане тази събота, само че защото даже сега лицето на „ На кафе” води предаването си, явно няма по какъв начин да стигне зад океана до на следващия ден.



Братът на Гала с щерка си и племенничката-щерката на водещата

Гала отиде при фамилията на почернения си брат предходната седмица, очевидно с вярата да участва на погребението, само че поради полицейски формалности, то се е забавило. Последно довиждане на Джордж сигурно ще кажат сестра му, която е кръстена на щерката на Гала- Мари, татко му, майка му и неговата другарка, която работи като сервитьорка.



Убитият и приятелката му

Сестрата на разстреляния разгласи и сметка за дарения за фамилията, които щели да бъдат употребявани за погребението и следващи правосъдни дейности. Въпреки че някой от приятелите й в обществените мрежи се зачудиха за какво се събират пари, откакто фамилията е задоволително състоятелно, доста хора откликват с разнообразни по мярка дарения от 10 до 100 $. Събрана към този момент сметка надвишава 10 000 $.





обявата за събиране на подаяние за семейството
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР