Гаджета, гаджета, гаджета! Мани и Лефтеров не са заявили официално

...
Гаджета, гаджета, гаджета! Мани и Лефтеров не са заявили официално
Коментари Харесай

Като в "365 дни": Мани и Лефтеров от "Игри на волята" не крият вече нищо и се награбиха

Гаджета, гаджета, гаджета! Мани и Лефтеров не са декларирали публично връзката си, само че споделиха нова обща фотография, която наподобява като кадър от кино лентата " 365 дни ". Помните сцената, в която Масимо хваща за гушата Лаура, до момента в който са под душа? Помните, не се правете!

Е, Мани и Лефтеров пресъздадоха тази сцена, минус горещата баня. Снимката не разкрива доста, само че е известно, че е част от по-голяма фотосесия, в която вземат участие и двамата. 

Виж още: Мани след " Игри на волята ": Участниците, на които не съчувствува, са Вики, Цецо и Алекса! 

 Instagram

Вече ни се върти в главите парчето " Everybody Loves An Outlaw " точно от " 365 дни ". Да не избързваме с непотребните изводи, само че знаем от Лефтеров, че той несъмнено харесва Мани и му е доста симпатична. Последните им фотоси потвърждават тъкмо това, а ние супер доста се кефим на двама им.

Виж още: Гръм в поп-фолка: Преслава разкри в какви връзки е с Галена след огромния скандал

Мани разяснява пред Vbox7, че също има благосклонности към Лефтеров, само че били единствено другари. " Отношенията ни с Лефтеров са чисто другарски. Имам благосклонности към Лефтеров, само че нищо повече. Не знам какво друго да кажа ", сподели Мани. Е, явно времето ще покаже дали има освен това от другарство посред им.

Виж още: Класа, разкош и благоденствие: Джино Бианкалана сподели дома си 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР