Габровският административен съд даде ход на делото, образувано по иска

...
Габровският административен съд даде ход на делото, образувано по иска
Коментари Харесай

Тръгна делото срещу НАП за 1 млрд. лв. обезщетение



Габровският административен съд даде ход на делото, формирано по желае с рекорден размер от 1 милиард лв. против Националната организация за приходите. Обезщетението, за което претендира предприемач, чиято активност е замразена, е за нанесени вреди на здравето му, в резултат на напрежението от многочислени данъчни инспекции. 

Комплексна правосъдно – здравна експертиза от кардиолог, невролог и психолог би трябвало да обясни здравословното положение на Мартин Стефанов, който претендира да получи от Националната организация за приходите рекордно обезщетение от 1 милиард лв.. Той не се явява по делото, а се съставлява от длъжностен юрист. 

Стефанов се лекува в Германия, откакто е диагностициран с тежко сърдечно заболяване, удостовери самият той за „ Хоризонт “. В желае си показва, че здравето му се е влошило в резултат на продължителни и неоснователни инспекции от Национална агенция за приходите на компаниите му за търговия със зърно, чиято активност от края на 2019-а година е замразена. 

Делото е във фаза на събиране на доказателства, уточни юристът на ищеца, и е отсрочено за края на март, като Административният съд е позволил чуването на очевидци. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР