Габриела и Памела Иванови влязоха в трети сезон на Ергенът,

...
Габриела и Памела Иванови влязоха в трети сезон на Ергенът,
Коментари Харесай

10 факта за Габриела и Памела от „Ергенът“, които преди 3 г. научиха, че имат и полубрат (СНИМКИ и ВИДЕО)

Габриела и Памела Иванови влязоха в трети сезон на „ Ергенът„, без да разкриват пред Алек и останалите девойки, че са сестри. Зрителите научиха за това в четвърти епизод, а нощес за роднинската им връзка схванаха всички в имението.

1. На 12 ноември 2023 година Памела отпразнува своя 27-и рожден ден.

2. „ На мен и на околните си поисквам здраве и благополучие – останалото е елементарно постижимо… Благодаря на майка ми, на сестра ми и на баба за разбирането и вярата в мен! “ – написа тогава Памела на британски в своя Инстаграм профил.

3. През август 2023 година Памела получава голям букет червени рози от неназован почитател.

4. За рождения ден през 2021 година Памела си купува кола.
„ Лесно е да имаш кола, купена от родителите ти. Но чувството да купиш кола със лични средства, събрани след доста безсънни нощи, е доста по-хубаво! “ – признава тогава тя.

5. През август 2021 година Памела прави огромно разобличаване за персоналния си живот. Тогава тя се среща със своя полубрат Деян (имат общ баща), който по това време е на 10.

„ Щастлива съм, че майка му влезе в контакт с нас след толкоз доста години и се запознахме “ – написа Памела. Тя и Габриела не поддържат контакт с татко си от съвсем 20 години.

6. Памела и Габриела са отгледани от майка си, която през юни 2023 година навърши 49.

7. Памела Иванова е приключила е цифров маркетинг. Очевидно добре се оправя със обществените мрежи, тъй като преди началото на „ Ергенът “ тя има 36 100 почитатели в Инстаграм, а в този момент те са 47 100.

8. Габриела Иванова е национална шампионка по плуване. Треньорите ѝ са възлагали тя да завоюва първото олимпийско злато след Таня Богомилова. Била е извънредно отдадена на спорта, до момента в който един ден не получава алергия от хлор.

9. В Инстаграм профила й има едвам 32 поста. Въпреки всичко тя се радва на доста почитатели. Преди „ Ергенът “ те са 24 800, а сега са над 33 000.

Снимка: Instagram.com/pamelaivanova/

10. Най-новата обща фотография на двете сестри е от декември 2023 година и е направена в центъра на Лондон.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР