г-ца Наталия Каширская, генерален мениджър на Кемпински Хотел Гранд Арена

...
г-ца Наталия Каширская, генерален мениджър на Кемпински Хотел Гранд Арена
Коментари Харесай

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско е "Най-добрият ски хотел на България" за пети път

г-ца Наталия Каширская, общоприет управител на Кемпински Хотел Гранд Арена

[Кемпински Хотел Гранд Арена Банско]
Публикацията е част от платеното наличие в Капитал Light.
Кемпински Хотел Гранд Арена Банско завоюва влиятелната премия за " Най-добър ски хотел на България " от Световните ски награди 2018г. Бляскавата гала по награждаването се състоя в събота на 17 ноември по традиция в хотел A-Rosa в известния австрийски ски курорт Кицбюел. Най-дългоочакваната вечер за интернационалната ски промишленост събра топ мениджъри и пазарни водачи от Европа, Азия, Австралия, Северна и Южна Америка. Официалният банкет бе част от особено проведената за всички участници тридневна стратегия от забавни интензивности и занимания. Сред поканените ВИП посетители на аления килим бе и генералният управител, госпожица Наталия Каширская, която имаше удоволствието персонално да одобри почетната статуетка от името на хотела.

" За мен е изключителна чест да бъда част от това превъзходно събитие и да приема наградата за " Най-добър ски хотел на България " разяснява госпожица Каширская. Бих желала да благодаря на всички, дали своят вот за нас за тяхното самопризнание и на целия екип, несъмнено, за тяхната безрезервност и отличните резултати. И тази година сме радостни, че с изключение на Кемпински Хотел Гранд Арена Банско бе награден още веднъж и курорта Банско, отличен за шеста следващ път за " Най-добър ски курорт на България ". Вярвам, че тези интернационалните оценки способстват в допълнение за одобряването на хотела като водач в предлагането на първокласно ски преживяване и на курорта като водеща ски дестинация с чудесно съответствие цена-качество. "

Илюстрация
Увеличаване
[Кемпински Хотел Гранд Арена Банско] Смаляване

Наред с това достижение, Банско печели все по-голяма известност в международен мащаб. Известният още като зимна столица на Балканите ски курорт е бил хазаин на пет Световни купи по ски и на две Световни сноуборд купи през 2017г. и 2018г. От 22 до 24 февруари 2019г. Банско и Кемпински Хотел Гранд Арена Банско още веднъж ще посрещнат международния ски хайлайф за идната Световната купа по ски за мъже, която се радва на голям интерес и предстоящо покачва от ден на ден интереса към курорта.

Тази година бе доста сполучлива за Кемпински Хотел Гранд Арена Банско, който единствено преди няколко дни бе награден за трети път и за " Най-добър спа център на хотел в България " (Bulgaria’s Best Hotel Spa) от Световните спа награди (World Spa Awards). По-рано тази година хотелът завоюва също и една от най-желаните награди в хотелиерския бизнес от Световните туристически награди (World Travel Awards), а точно за " Най-добър хотел на България за 2018г. " (Bulgaria’s Leading Hotel). Наред с всички тези призове от международен сан, хотелът е отличен осем години подред с Удостоверение за висши достижения (Certificate of Excellence) от TripAdvisor и е шесткратен притежател на TripAdvisor Traveller’s Choice премия годишно от 2013г. до 2018г. Кемпински Хотел Гранд Арена Банско се подрежда също преди всичко в категорията " Топ 25 Луксозни хотели в България " в класацията на TripAdvisor за 2018г. За повече информация и специфични предложения: www.kempinski.com
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР