Г-н П., както го наричат всички, е роден през 1919

...
Г-н П., както го наричат всички, е роден през 1919
Коментари Харесай

Победа след победа: Мъж на 101 оцеля след испанския грип, Втората световна война и COVID-19

" Г-н П. ", както го назовават всички, е роден през 1919 година в интервала, когато върлува испанският грип, заразил 500 милиона души и умъртвил сред 30 и 50 милиона в международен мащаб. Възрастният мъж израства сред Първата и Втората международна война, оцелява, а в този момент побеждава и ковид.

Г-н П. бе признат в болница в Римини, Италия, с позитивен тест за ковид, а единствено преди няколко дни бе изписан от лечебното заведение изцяло възобновен. Заместник-кметът на Римини Глория Лиси дефинира случая като  " в действителност извънреден, който дава вяра за бъдещето ", защото съгласно отчета на Националния институт по опазване на здравето в Италия 86% от смъртните случаи в страната поради ковид са на хора над 70 години. 

" Всеки ден виждаме тъжни истории по малкия екран за хора, които не се възвръщат след болестта и умират, всички споделят, че вирусът е изключително нападателен към по-възрастните хора, само че господин П. оцеля! Когато видяхме, че стартира да оздравява, той стана пациентът, за чиято история говореха всички. "

Г-н П. обаче не е най-възрастният мъж, преборил ковид. Преди време 103-годишна жена, диагностицирана с Covid-19, също бе изписана изцяло възобновена от болничното заведение. Тя е Джан Гуангфен и живее в Ухан, Китай. Градът, където се счита, че се е появил вирусът. В Южна Корея също живее 97-годишна жена, която изцяло победи болестта. 
 Ето и още положителни вести...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР