Г-н Бойчев, PR на ПП, а-ха да набие водещите през

...
Г-н Бойчев, PR на ПП, а-ха да набие водещите през
Коментари Харесай

Г-н Бойчев, PR на ПП, а-ха да набие водещите през телефона*

Г-н Бойчев, PR на Политическа партия, а-ха да набие водещите през телефона. То джавкане, то ругаене, то обвинявания, то афектиран звук.

"Защо такива въпроси? ", "Защо по този начин ги задавате? ", "Защо не ги валидирате преди да ги задавате? " (ко речи, пич?), "Защо питате за лабораторията? ", "Това са механически въпроси ", "Г-н Минчев е първият човек в страната, да не си мислите, че защитата от НСО ще отиде в инцидентна лаборатория ", "Вие разпространявате подправени вести! ".

Ако това е PR, аз съм лукова глава. Явно от партията не знаят, че от индивида на тази позиция, в огромна степен зависят връзките сред партията (в случая) и медиите. От този човек зависи и общественият им облик.

Толкова нападателно и несъответстващо държание от страна на PR, и то в ефира на национална телевизия, не сме виждали. Ако Политическа партия имат бегла визия къде се намират, на момента би трябвало да го уволнят.

Това написа във Facebook журналистът Виктория Георгиева във връзка утринното изявление на Александър Бойчев, ПР на "Продължаваме смяната ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР