Г-жо Нинова, вие много добре знаете, че в тази сграда

...
Г-жо Нинова, вие много добре знаете, че в тази сграда
Коментари Харесай

Кирил Петков към Нинова: БСП гласува с ДПС и Дявола, ако това ще й донесе още 15 депутати

" Г-жо Нинова, вие доста добре знаете, че в тази постройка някой сподели " ще гласоподавам с Движение за права и свободи и с ГЕРБ, и даже с дявола, в случай че това ще ми донесе още 15 депутати ". С тези думи Кирил Петков от " Продължаваме Промяната " се обърна към ръководителя на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. 
 
Петков взе първо мнение по тематиката през днешния ден, обръщайки се към парламентарни групи, които желаят измененията за връщане на разбъркан избор на изборите. Той заяви, че от Българска социалистическа партия е имало " хора със съвест ", които са подсигурили, че предлагането за връщането на хартиената бюлетина няма да мине, тъй като тя е елементарно манипулируема.
 
" Едновременно с това, ние знаем, че и сега има такива хора във вашата парламентарна група, само че вие заглушавате гласа им да не могат да се опълчват против тази кражба на вота на българските жители ", сподели още той.
 
Последва отговор от Нинова, която съобщи: " С процедури и с неистини политика не се прави. Вече свикнахме няколко пъти да чуваме такива от някогашните сътрудници от " Продължаваме Промяната ". Никой и в никакъв случай не е чувал думите " Ще гласоподавам и с дявола, с цел да имам 15 депутати повече " и няма по какъв начин да чуе такова нещо от нас ".
 
Нинова уточни още: " Погледнете си вашите парламентарни групи и вашите партии. Аз съм привикнала шест години някой да се пробва да ми овладее парламентарната група и да ни разбие партията. И още не е съумял. Много хора са се опитвали - недейте и вие. Аматьори сте в тази посока ", акцентира ръководителят на Българска социалистическа партия.
 
Асен Василев отговори, че вътрешните процеси в левицата не интересуват Политическа партия. " Г-жо Нинова, вие вземате главата на всеки, който изрази персонално мнение в Българска социалистическа партия ", посочи той.
 
В края на съвещанието след час и половина спор дебатът по заглавието на законопроекта за ИК бе преустановен със 123 гласа " за ", " срещу " 36, без въздържали се.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР