Г-жа Фандъкова даде съгласие за дебат с Манолова. Манолова отказа

...
Г-жа Фандъкова даде съгласие за дебат с Манолова. Манолова отказа
Коментари Харесай

Беновска: Г-жо Манолова, защо отказахте дебат с г-жа Фандъкова?

Г-жа Фандъкова даде единодушие за спор с Манолова. Манолова отхвърли спор с Фандъкова.

За това: Каня лидера на общинската листа на Българска социалистическа партия за София Калоян Паргов да замести отказващата спор с Йорданка Фандъкова Манолова.

И госпожа Фандъкова и господин Паргов да дебатират като водачи на листите за общински съветници на София, надлежно на ГЕРБ и Българска социалистическа партия. Каня госпожа Фандъкова и господин Паргов да ги запитвам: Кой на какво съображение Иска, само че и Може ли да ръководи София?

Поканих на спор двете дами кандидат-кмет за София, Фандъкова и Манолова. Г-жа Фандъкова персонално ми даде единодушие. Г-жа Манолова ми отхвърли с sms, който ми изпрати една нейна някогашна подчинена.

Ще си въздържа да разясня отхвърли на Манолова. Но, явно, Манолова отхвърля от боязън от неуместни въпроси за нея. Когато поканих Фандъкова и Манолова, обществено се пошегувах, че която откаже ще загуби изборите.

Членът на ИК на ГЕРБ Томислав Дончев, пък, разяснява отхвърли на Манолова като „ служебна загуба “. След 21 дни ще разберем Кой и на какво учредени Иска, само че и Вярваме ли му да ръководи София.

Отказът на Манолова от спор с Фандъкова слага още веднъж въпроса: коя политическа мощ стои зад Манолова и в случай че Манолова стане кмет кой и по какъв начин ще носи отговорност за нейното кметуване?

Манолова, със самочувствие, показва блян към мажоритарност. Манолова „ резна “ изтъкнат функционер на Българска социалистическа партия, Драгомир Стойнев и забрани на Българска социалистическа партия да приказват за общоизвестния факт, че я поддържат.

Манолова одобри и с гробно безмълвие апела на партии, изгорели като метеори в политиката, само че стоящи зад нея със забравени абревиатури ДБГ, ЗНС, Национална движение „Симеон Втори", Път на младите, които приканват и упрекват Българска социалистическа партия, изтъквам:

„ Призоваваме Българска социалистическа партия да спрат да обикалят телевизионните студия и да нажежават до алено гнева на жителите. След 10-годишно ръководство на Йорданка Фандъкова в София и преди този момент 4-годишно на Бойко Борисов, в столицата най-сетне има късмет за градивна смяна.

Промяна, която да постави завършек на порочния съглашателски модел, олицетворяван от ГЕРБ и Българска социалистическа партия, в общинския съвет на столицата. Спрете, господа от Българска социалистическа партия, тъй като по този начин на практика работите в полза на ГЕРБ, Борисов и Фандъкова и може би това не е инцидентно “.

Гробно мълчат и председателката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и лидерът на общинската листа на Българска социалистическа партия за София Калоян Паргов. Манолова, Нинова, Паргов, длъжни сте да отговорите неотложно:

Първо: Манолова признавате ли, че с гласовете на Българска социалистическа партия, на която се опитахте да станете председателка, се пробвате да станете кмет на София? Манолова, на „ ужким “ ли се борите против Фандъкова, в случай че приемате поддръжката на „ съглашателите “ с ГЕРБ Нинова и Паргов?

Второ: Нинова и Паргов, за какво преглъщате обществената проява на Манолова, че не желае Българска социалистическа партия зад себе си? Нинова и Паргов, „ съглашатели “ ли сте с Фандъкова и Борисов, против, който, май, се борите?

Г-жа Фандъкова даде единодушие за спор с Манолова. Манолова отхвърли спор с Фандъкова.

За това: Каня лидера на общинската листа на Българска социалистическа партия за София Калоян Паргов да замести отказващата спор с Йорданка Фандъкова Манолова. И госпожа Фандъкова и господин Паргов да дебатират като водачи на листите за общински съветници на София, надлежно на ГЕРБ и Българска социалистическа партия.

Аз съм Беновска. И поканвам госпожа Фандъкова и господин Паргов да ги запитвам: Кой на какво съображение Иска, само че и Може ли да ръководи София?
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР