Футболният клуб ЦСКА София призова здравните власти да допуснат по-голям

...
Футболният клуб ЦСКА София призова здравните власти да допуснат по-голям
Коментари Харесай

ЦСКА София иска повече публика на финала за купата

Футболният клуб ЦСКА София прикани здравните управляващи да позволен по-голям брой аудитория на финала за Купата на България, който би трябвало да се изиграе в сряда на Националния стадион " Васил Левски ". " Червените " се изправят против отбора на Арда в гонене на първи трофей от много време насам, само че съгласно настоящите противоепидемични ограничавания на стадиона ще могат да участват 4000 фенове, разпределени по хиляда на бранш, както и на половина сред двата. Това значи, че едвам 2000 последователи на " армейците " ще могат да гледат на жова най-важни мач за сезона.

Вчера наставникът на ЦСКА София Любослав Пенев изрази мнение, че 4000 ентусиасти е доста дребна численост на фона на потенциала на Националния стадион от малко над 40 000, а през днешния ден от клуба прикани Здравното министерство да преразгледа решението си.

" Наясно сме, че искащите армейци да поддържат тима са в пъти повече и нека разсъдъкът при ръководещите надделее, с цел да могат повече почитатели да се насладят на един прекрасен футболен празник ", обявиха от ЦСКА София, откъдето прецизират, че отпуснатите все още билети ще бъдат непокътнати за притежателите на сезонни карти.

" Имаме въпреки всичко някакви очаквания, че здравното министерство ще проучва обстановката и се надяваме виновните институции в крайна сметка ще разрешат повече фенове да посетят мача. Докато това не стане факт обаче, за армейските последователи са планувани 2000 билета ", допълват от ЦСКА София.

Ето по какъв начин ще става продаването на билети за финала за ентусиастите на ЦСКА:

" Като алегоричен хазаин на дуела, на тима на Арда се поставят секторите А и Б, до момента в който ЦСКА ще разполага със секторите Г и В. Отговорно и резонно сме задължени към почитателите на ЦСКА с абонаментни карти за сезон 2020/21 година, които поради пандемията по този начин и не можаха да ги употребяват пълноценно. Те ще имат право да закупят единствено по един билет, както следва:

- Притежателите на абонаментни карти за Секторите ВИП, А и В на стадион „ Българска войска “ ще могат да закупят по един пропуск за Сектор В на Националния стадион „ Васил Левски “ с цена от 25 лв..

- Притежателите на абонаментни карти за Сектор Г на стадион „ Българска войска “ ще могат да закупят по един пропуск за Сектор Г на Националния стадион „ Васил Левски “ с цена от 15 лв..
Билетите за картодържателите няма да се продават онлайн, а само в неделя (16 май) и понеделник (17 май) в администрацията на стадион „ Българска войска “ от 12:00 до 18:00 часа ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР