Футболният директор на Милан Звонимир Бобан бе бесен след унизителната

...
Футболният директор на Милан Звонимир Бобан бе бесен след унизителната
Коментари Харесай

Шеф на росонерите след унижението: Това не е Милан. Представянето ни бе позорно

Футболният шеф на Милан Звонимир Бобан бе гневен след унизителната загуба на "росонерите " с 0:5 от Аталанта в Бергамо. Бившият футболист на италианския гранд показа какво е нужно на отбора, с цел да излезне от тази обстановка и гласоподава избор на доверие към треньора Стефано Пиоли, който пристигна в Милан след уволнението на Марко Джампаоло при започване на октомври.

"Не бива да захвърляме всичко свършено до момента. Въпреки това, представянето ни през днешния ден беше доста неприятно и позорно. Това не може да е Милан. Преди този мач играхме по друг метод и се надявахме да продължим с това. Трябва доста деликатно да осмислим обстановката, да реагираме и да покажем темперамент. Трудно е да приказвам за характерности след днешния дуел. Целият тим не игра добре през целия дуел. Не успяхме да предотвратим случилото се, защото противникът беше по-добър във всяко едно отношение ", не скри разочарованието си Бобан.

Той разяснява и трансферната политика на "росонерите " по време на зимата.

"Ще се опитаме да се оправим допустимо най-добре по отношение на това, което ни разрешават събитията. През 1998 година също загубихме с 0:5 от Рома, тъй че сходни неща се случват. Трябва да осмислим какво сме сторили през последните два месеца и да не захвърляме всичко. Изисква се мощна реакция от всички. Загубите постоянно болят, бихме желали незабавно да станем конкурентоспособни. Знаем, че за момента не можем да бъдем такива. Нужно е малко време, би трябвало да се погрижим то да е допустимо най-кратко. Няма по какъв начин за 6 месеца или година да възродим Милан на Силвио Берлускони. Тази загуба беше тежък удар за нас. Трябва да се събудим и да реагираме. Няма да си почиваме доста. Тази Коледа няма да е приятна за нас. Много сме удовлетворени от Стефано Пиоли и метода му на работа, няма подозрение в това”, добави още той

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР