Футболните национали на България попаднаха в катастрофа в Тбилиси и

...
Футболните национали на България попаднаха в катастрофа в Тбилиси и
Коментари Харесай

Националният отбор по футбол катастрофира тежко в Тбилиси

Футболните национали на България попаднаха в злополука в Тбилиси и неколцина от тях пострадаха, като халфът Тодор Неделев даже е откаран в болница с пристигнала на място кола за спешна помощ. Неделев е в устойчиво положение, само че ще му бъдат направени проучвания, тъй като си е блъснал тежко главата. Останалите са се отървали или с леки пострадвания, или единствено с нерешителност.

Късно довечера отборът ни дойде в Грузия, където на следващия ден ще играе на стадион " Борис Пайчадзе " мач с домакините от Лигата на нациите. Инцидентът е станал на път от летището към хотела. Националите са били разграничени в два по-малки рейса съгласно условията на УЕФА. 

Катастрофата е станала в тунел, когато лидерът на задния бус не е съумял да спер в точния момент и се е блъснал с висока скорост в предния бус. Неделев е се е намирал в интонации рейс, като е седял на последните седалки. Започнало е и следствие за аргументите за случая, а първите версии са хлъзгав път и несъобразена скорост. 

От БФС публично оповестиха на уеб страницата си за случая, като прибавят, че, с изключение на Неделев, всички от тима и техническия екип са добре.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР