Футболните емоции продължават. След два дни на красив футбол, изумителни

...
Футболните емоции продължават. След два дни на красив футбол, изумителни
Коментари Харесай

Два мача от 1/4-финалите в Лига Европа на живо в каналите на bTV Media Group

Футболните страсти не престават. След два дни на хубав футбол, изумителни попадения и противоречиви отсъждания в Шампионската лига, пристигна време и за първите четвъртфинали в Лига Европа.

Каналите на bTV Media Group ще ви покажат два вълнуващи конфликта от 22 ч. В единия " Арсенал " е хазаин на " Славия " Прага по bTV Action, а в другия " Динамо " Загреб приема вкъщи " Виляреал " по RING.
Снимка: Reuters
" Арсенал " е считан за един от любимците за спечелването на трофея. Чешкият първенец обаче остави отлични усещания досега, а в случай че съдим по сериозния триумф против " Рейнджърс " на 1/8-финалите, то " артилеристите " би трябвало да имат едно мислено.

" Динамо " Загреб хвърли бомба на 1/8-финалите в Лига Европа. Хърватите наваксаха пасив от 0:2 против " Тотнъм " и в последна сметка отстраниха " шпорите " с борбена игра и неотстъпчивост до последния съдийски сигнал.
Снимка: Reuters
Сега възпитаниците на Дамир Кръжнар са окуражени да вземат скалпа на още един сериозен противник, само че пък " Виляреал " мачка наред в шампионата и евентуално се е поучил от грешките на отбора на Жозе Моуриньо.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР