Футболните анализатори се обединиха около мнението, че големият фаворит на

...
Футболните анализатори се обединиха около мнението, че големият фаворит на
Коментари Харесай

Големият звезден фаворит на КАН с издънка в дербито на звезди на Ливърпул

Футболните анализатори се сплотиха към мнението, че огромният любимец на тазгодишното издание на е изпълненият със звезди Сенегал, който загуби на финала на последното издание на шампионата от Алжир след драма.
Разбира се, селекцията е водена от нападателя на Ливърпул Садио Мане, който макар че търси най-хубавата си форма, остана огромното оръжие на своя тим. Сенегал обаче разочарова във втори следващ дуел. И до момента в който в първия - против Зимбабве точно Мане донесе триумфа с гол в последния секунди от дузпа, този път 11-метров углавен удар нямаше. Трябва да отбележим, че различен състезател на мърсисайдци пък е капитан на Гвинея - Наби Кейта.
Сенегал приключи при нулево тъждество против Гвинея и по този начин двата отбора оглавяват краткотрайното класиране в групата, защото са с по 4 точки и безусловно идентични индикатори - голова разлика 1:0 и тъждество при директния им конфликт. В последния кръг Сенегал се изправя против Малави, до момента в който Гвинея против Зимбабве, като и двата отбора съвсем сигурно са си обезпечили прекосяване към идната фаза (Сенегал и Гвинея).
Изненадващо или не, само че днешният дуел бе стартират по-добре от Гвинея, която имаше преимущество през първото полувреме. Най-добрата опция за страната пристигна след 30-ина минути игра, когато след контраофанзива няколко играчи бяха в противниковото наказателно поле, само че Мориба вместо да стреля, подаде към Гиулавоги. А против него се хвърли защитник на съперника, както и вратарят, които избавиха сигурен гол.
Любопитното е, че при един от конфликтите сред клубните съотборници Кейта и Мане, първият получи жълт картон. За Сенегал пък Буна Сар се регистрира със сериозен пропуск след положителни технични дейности, само че слаб и неакуратен удар.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР