Футболни фенове на Левски атакуваха палатковия лагер пред МОЧА, счупиха

...
Футболни фенове на Левски атакуваха палатковия лагер пред МОЧА, счупиха
Коментари Харесай

Футболни фенове на "Левски" атакуваха палатковия лагер на Мая Манолова, счупиха плочата на МОЧА

Футболни почитатели на " Левски " нападнаха палатковия лагер пред МОЧА, счупиха срамната новопоставена плоча на монумента (от наследника на комунистическия нарушител Таков) и задействаха димки. Пробългарското деяние на тези почтени момчета стана към час след успеха на " сините " над израелския " Апоел " (Беер Шева) с 2:1.
 
Агитката издигна транспарант с надпис " Демонтаж ", а откакто счупиха плочата, написаха със спрей " Искаме български монумент ". " Дойдоха към 20-30 индивида от агитката на `Левски ", множеството с маски, извадиха спрейове, боксове, чук, с който започнаха да чупят надписа, започнаха да хвърлят запалителни елементи- димки, факли по нас... и аз не разбрах тъкмо. Всичко стана за минута- две. Успях да фотографирам единствено края ", написа във фейсбук Геновева Кръстева, една от " пазещите " МОЧА, и ползва видео от офанзивата.
 
В клипа се вижда и полиция. По последни данни са задържани 4 души. За преместването на паметника, прочут и като МОЧА - Монумент на Окупационната Червена Армия, има решение на страната.
 
Левичарски проруски обединения събраха каквито имат привърженции пред него с палатки - с цел да го бранят. След офанзивата на място отидоха Мая Манолова (която за малко не стана кмет на София с поддръжката на гласоподавателите на Демократична България през есента на 2019 година, N.B.) и някогашния вътрешен министър Румен Петков, в този момент водач на АБВ, протичащ в разработки на Министерство на вътрешните работи и службите като " Запалката " - и двамата съществени " представители " на кремълските опорни точки и настояващи за капитулация на Украйна. 
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР