Футболната звезда Кристиано Роналдо е изневерил на бременната си приятелка

...
Футболната звезда Кристиано Роналдо е изневерил на бременната си приятелка
Коментари Харесай

Коя е тя? С нея Роналдо изневери на Джорджина

Футболната звезда Кристиано Роналдо е изневерил на бременната си другарка Джорджина Родригес със своя сънародничка.  Става дума за 21-годишната Наташа София, известна в Португалия с присъединяване си в програмата „ Love on Top “, осведоми „ TV Guia “.

Пред изданието Наташа разкрива, че сама е направила първата стъпка, като е изпратила предизвикателно известие през „ Инстаграм “ на звездата на Реал (Мадрид). За нейна изненада е получила отговор от Роналдо. Малко по малко нещата се задълбочили.

„ Още през цялото време желаех да имам връзка с него. Никога не съм вярвала, че е гей, само че бях сюрпризирана, че ми отговори “, признава Наташа.

Двамата са имали няколко несполучливи опити за среща, само че такава в последна сметка се е състояла в хотел. Брюнетката разказва прекараната нощ с футболната звезда като „ много интензивна и гореща “.

Красавицата добавя, че Кристиано Роналдо е платил 300 евро за нейното такси и е изискал да й даде спомагателна парична сума, която тя отказала. Въпреки нейното предпочитание двамата да се видят още веднъж, футболистът я е блокирал в „ Инстаграм “ и не приема никакви контакти с Наташа София.

















 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР