Футболната легенда Тим Тибоу и неговата фондация се обединиха с

...
Футболната легенда Тим Тибоу и неговата фондация се обединиха с
Коментари Харесай

Тим Тибоу си сътрудничи с фондация Sentinel за спасяването на 59 деца с увреждания от Хаити

Футболната легенда Тим Тибоу и неговата фондация се сплотиха с екип с нестопанска цел от ветерани командоси, с цел да изтеглят десетки сираци с увреждания от Хаити, само че хиляди остават в капан в размирната островна страна.

Операцията идва, когато обсадената нация е изправена пред заплаха и апетит след освобождението от банди на хиляди пандизчии и неочакваната оставка на премиера министър. Тебоу, от дълго време прочут с благотворителната си активност в размирни народи, работи с фондация Sentinel, която оказа помощ за евакуацията на американци от Афганистан през 2021 година, с цел да води децата на безвредно място в Ямайка.

„ Днес сме толкоз надълбоко признателни “, сподели за интервенцията чиновник на фондация Тим Тебоу, който даде единствено името Стив. „ Искаме да изразим нашата дълбока признателност към ямайските министерства на опазването на здравето и националната сигурност и външните работи на Ямайка за приемането на 59 деца от Хаити, които са с тежки увреждания и в този момент са...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР