Футболната легенда, Роберто Карлош, заяви, че ако зависеше от него,

...
Футболната легенда, Роберто Карлош, заяви, че ако зависеше от него,
Коментари Харесай

Карлош: Неймар отдавна щеше да е в Реал, ако зависеше от мен

Футболната легенда, Роберто Карлош, съобщи, че в случай че зависеше от него, бразилският му съотечественик, Неймар, отдаван щеше да е на "Сантиаго Бернабеу ". Играчът на ПСЖ нееднократно бе свързван с сходен трансфер, само че към този момент това наподобява невероятно.

"Ако зависеше от мен, Неймар от дълго време щеше да е в Реал. Но в живота нещата не постоянно се получават по метода, по който човек желае “, изясни Карлош пред Fox Sports Radio.

"Най-добрите футболисти постоянно би трябвало да са в най-хубавия клуб. В днешно време Реал е фантазия за всеки състезател. Ако искаш да спечелиш ШЛ, заповядай в Мадрид. "

Роберто Карлош не пропусна да отбрани някогашния си съотборник - Роналдиньо, който продължава да е в парагвайски затвор по обвиняване във влизане в страната с подправени документи и присъединяване в скица за пране на пари.

"Не считам, че Рони е взел участие в нещо незаконно. Той постоянно се е старал да бъде правилен. Може би го държат, с цел да доближат до други хора ", приключи бразилецът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР