Футболната конфедерация на Бразилия (CBF) призова запалянковците да спрат тормоза

...
Футболната конфедерация на Бразилия (CBF) призова запалянковците да спрат тормоза
Коментари Харесай

Бразилската конфедерация призова феновете да спрат тормоза над Фернандиньо

Футболната конфедерация на Бразилия (CBF) прикани ентусиастите да спрат издевателството и " расистките офанзиви " над халфа Фернандиньо в обществените мрежи. Футболистът на Манчестър Сити си означи автогол в мача против Белгия и е апетитен за основен провинен за отпадането на Селесао от Мондиала.

" " Конфедерацията по футбол на Бразилия осъжда расистката офанзива против Фернандино и членовете на фамилията му. Футболът е обединяване сред цветове, жанрове, култури и народи. Ние сме с теб. Расизмът няма да мине! ", се споделя в известието на конфедерацията в Инстаграм.

В последните дни в обществените мрежи бяха отправени и смъртни закани против Фернандиньо и жена му Глаусия Роза, която даже отстрани профила си в Инстаграм поради многочислените офанзиви.

Списанието Mundo Negro също предложи помощ и поддръжка на Фернандиньо. " Поражението на Бразилия и автоголът не оправдават расизма, нищо не може да го оправдае. Ние сме с теб, Фернандиньо ".

33-годишният отбранителен халф бе гневно подложен на критика и преди четири години, откакто бе сменен на почивката по време на разгромната загуба от Германия с 1:7 в полуфиналите на предния Мондиал в Бразилия. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР