Футболна атмосфера, атрактивни фенове, испанска бира, множество изненади и награди

...
Футболна атмосфера, атрактивни фенове, испанска бира, множество изненади и награди
Коментари Харесай

Palms Bet и Laliga със специално събитие за ел класико

Футболна атмосфера, атрактивни почитатели, испанска бира, голям брой изненади и награди и един необикновен театър от международна големина – ElClasico. Точно това следва да изживеят всички последователи, които гледат дербито сред Реал (Мадрид) и Барселона на 16 октомври като част от особено проведеното от Palms Bet и LaLiga събитие. Негов хазаин ще бъде състезателен бар „ Академията “ в „ Кино Арена Запад “.

Наред с живото предаване от „ Сантяго Бернабеу “, за почитателите и на двата тима е планувана богата стратегия с огромен брой награди, обезпечени от Palms Bet и LaLiga. Най-голямата изненада пък е планувана да се случи малко преди мача. Тогава онлайн, посредством видео връзка, ще се включи една от легендите на испанския футбол и сегашен дипломат на испанския шампионат, чието име за момента се пази в загадка.

Припомняме, че при започване на август Palms Bet стана първата компания в Европа, която подписва партньорски контракт с LaLiga. За да разгласи публично началото на съдействието сред двете страни, в България дойде някогашният футболист на Барселона, Атлетико (Мадрид) и испанския народен тим Луис Гарсия.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР