Футболистите си падат по хубавите коли и звездите на Ювентус“

...
Футболистите си падат по хубавите коли и звездите на Ювентус“
Коментари Харесай

Звездите на „Ювентус“ на писта и офроуд



Футболистите си падат по хубавите коли и звездите на „ Ювентус “ не вършат изключение. Те имат привилегията да си избират модели по избор от гамата на паметния американски производител на високопроходими коли Jeep. Компанията е част от мощната група Fiat Chrysler Automobiles, която е главен спонсор на клуба. За да се убедят в качествата на Jeep и да се разтоварят от напрегнатия цикъл от тренировки и мачове, играчите на „ Ювентус “ прекараха един трогателен ден със мощни страсти в изпитателния център в Балоко.

 27-2-6kol

Треньорът Масимилиано Алегри и звезди като Пауло Дибала, Алекс Сандро, Блез Матюиди, Матиа де Шилио изпробваха на писта и на офроуд трасе цялостната гама на Jeep, която включва моделите Renegade, Compass, Cherokee и Grand Cherokee. Играчите си подвигнаха адреналина до небето зад кормилото на най-мощния вид Grand Cherokee SRT. В него работи всесилен 6,4-литров мотор V8 с мощ 468 конски сили, който форсира за по-малко от 5 секунди от 0 до 100 км/ч и развива скорост 258 км/ч.



За да могат да изцедят максимума от опциите на рисков автомобил като Grand Cherokee SRT, футболистите бяха направлявани на пистата от професионални инструктори. Техните препоръки помогнаха на играчите да се убедят и в изключителната проходимост на колите на Jeep в най-тежки офроуд условия. Неслучайно името на паметната марка от дълго време е станало нарицателно за коли със задвижване 4х4.



На потегляне от изпитателния център в Болоко звездите на „ Ювентус “ бяха изпратени с пожелания да газят противниците по този начин, както машините на Jeep газят калните и водни трудности.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР