Футболистите на ЦСКА направиха тренировка в Албена преди гостуването си

...
Футболистите на ЦСКА направиха тренировка в Албена преди гостуването си
Коментари Харесай

ЦСКА тренира в Албена преди гостуването на Черно море

Футболистите на ЦСКА направиха подготовка в Албена преди гостуването си на Черно море в мача от последния кръг на Първа лига на следващия ден.

Групата от 18 играчи и треньорското управление дойдоха във Варна със аероплан в ранния следобяд, след което направиха едночасово занятие в курортния комплекс.

С тима не пътуваха Жорди Кайседо и Георги Йомов, които получиха отмора, Амос Юга, който е контузен, Брадли Мазику, който получи разрешение да се прибере у дома по-рано, и осъденият Карло Мухар.

" Утрешният мач е една отлична опция за мен да видя в игрова конюнктура някои други футболисти от състава, които до момента получаваха по-малко игрово време, както и да опитвам някои нови хрумвания от тактически темперамент за идващия сезон. Вратарят Густаво Бусато има вирусно заболяване, само че пътува с нас и се надяваме да успее да се възвърне, с цел да попадне най-малко в групата за мача с Черно море ", разяснява преди срещата треньорът Алън Пардю.

Тренировката в Албена бе изгледана и от няколко последователи, които не пропуснаха да си създадат фотоси с футболистите и треньорите след края на заниманието.

Групата на ЦСКА: Густаво Бусато, Димитър Евтимов, Томас Лам, Тибо Вион, Мено Кох, Иван Турицов, Асен Дончев, Християн Петров, Жуниор Нзила, Жеферсон, Маурисио Гарсес, Федерико Варела, Йоан Баи, Греъм Кери, Яник Вилдсхут, Браян Морено, Калоян Кръстев, Ахмед Ахмедов

Мачът Черно море - ЦСКА е в неделя (22 май) от 20:30 ч.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР