Футболистите на ЦСКА 1948 ще излязат за голяма премия срещу

...
Футболистите на ЦСКА 1948 ще излязат за голяма премия срещу
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: ЦСКА 1948 излиза на Армията за по 80 бона на калпак!

Футболистите на ЦСКА 1948 ще излязат за огромна награда против ЦСКА. В събота двата отбора се изправят един против различен на стадион " Българска войска ", а парите, които всеки състезател от гостите може да си проработи, е 80 000 лв., научи Lupa.bg.

Собственикът Цветомир Найденов желае да надъха своите момчета, които взеха точки на Лудогорец предния кръг, оставяйки ЦСКА на върха, а в този момент желае да потвърди, че с доста българи в състава може да докара до нова рокада в класирането.

ЦСКА има точка преднина пред разградчани два кръга преди края, а ЦСКА 1948, който се бори за третото място и изход в Европа, се явява съдия в борбата за купата.

До този миг ЦСКА 1948 не е играл за сходна награда, която се явява рекордна в историята на клуба, както и в родното състезание.

Тимът загуби финала за Купата на България от Лудогорец с 1:3, което разочаровало финансовия покровител, който е решен неговият тим да играе в евротурнирите за първи път.

Тодор Янчев подаде оставка след финала, а на негово място пристигна Атанас Рибарски, с който отпред ЦСКА 1948 препъна Лудогорец по пътя към купата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР