Футболистите на Реал Мадрид претърпяха известно разочарование и изненада при

...
Футболистите на Реал Мадрид претърпяха известно разочарование и изненада при
Коментари Харесай

Проблеми за Реал Мадрид още с кацането в Манчестър

Футболистите на Реал Мадрид претърпяха известно отчаяние и изненада при идването си в Манчестър, откакто се оказа, че са блокирани на летището, защото самолетът на отбора към момента не е дошъл да ги вземе. 

Играчите на “лос бланкос ” кацнаха на летище “Манчестър ”, където на следващия ден би трябвало да изиграят ревашна от полуфиналите в Шампионската лига против локалния отбор Манчестър Сити. Първата среща приключи 1:1 и всичко би трябвало да се реши на следващия ден на “Етихад ”, само че нещата надалеч не потеглиха безпрепятствено за футболистите на Карло Анчелоти. Те трябваше да се размотават на летището и изчакат към 40 минути до идването на техния рейс, който пътува настрана от Испания.

 Някои от футболистите на отбора като Карим Бензема и Дани Карвахал одобриха умерено и с усмивка протичащото се, само че очевидно недоволни изглеждаха Карло Анчелоти и Лука Модрич. Все отново неудобството бе преодоляно и футболистите на Реал Мадрид доближиха сполучливо до хотела си.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР