Футболистите на "Монтана" направиха днес след обяд една тренировка на

...
Футболистите на "Монтана" направиха днес след обяд една тренировка на
Коментари Харесай

Феро не взе в състава на Монтана Саргис за гостуването на Несебър

Футболистите на "Монтана " направиха през днешния ден след обяд една подготовка на стадиона в Равда. Тя стартира в 15 часа, колкото е и началният час на мача им с "Несебър " в събота. Както се и очакваше старши треньорът Ферарио Спасов не включи в групата 22-годишният арменски полузащитник Саргис Шахинян. Последното ново попълнение в селекцията на монтанци е изостанал с подготовката и на този стадий на влиза в проектите на треньорския щаб. Извън 18-те за следващ път остана и юношата Християн Илиев. Друг от новите -Тони Тасев, през седмицата се оплакваше от болки в коленете, само че юношата на "Пирин " (Благоевград) се чака да стартира титуляр. Централният нападател Мирослав Антонов се възвръща от тежка интервенция на лявото коляно.
„ Несебър е мощен хазаин. Очаквам доста тежък мач, който ние би трябвало да спечелим”, съобщи ст. треньорът Ферарио Спасов. През есента неговият още един дебют отпред на "Монтана " бе точно против този противник. На 9 септември на стадион „ Кипровец” в Чипровци, на който северозападния отбор играеше домакинските си срещи тогава, "Несебър " записа победа с 3:1. След това обаче монтанци направиха серия от мощни мачове и останаха в битката за призовите три места. За никакъв реваншизъм не може и да става дума. Нашият тим е по-класният и би трябвало да вземе трите точки”, безапелационен е наставникът на "Монтана ".

Групата на "Монтана " за гостуването на "Несебър ":
вратари:Ивайло Василев, Марин Орлинов;
защит ници: Иван Михов, Даниел Георгиев, Стефан Цонков, Тодор Колев, Кристиян Димитров;
полузащитници: Владимир Айтов, Йордан Йорданов, Александър Манолов, Айкут Рамадан, Сава Савов,Борислав Дамянов, Борислав Балджийски, Иван Коконов;
нападатели: Атанас Илиев, Сергей Георгиев, Тони Тасев.
Ст. треньор: Ферарио Спасов.

"Несебър " - "Монтана "

Контузен: Мирослав Антонов.
Наказани: няма.
Главен арбитър: Радослав Гидженов.
Асистенти: Георги Стамболджиев, Владимир Хубенов.
Четвърти арбитър: Иван Пенчев.
Съдийски наблюдаващ: Камен Алексиев.
Градски стадион в Несебър.
На 31 март, от 15часа, директно по Диема спорт.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР