Футболистите на Манчестър Сити са демонстрирали страхотен характер, за да

...
Футболистите на Манчестър Сити са демонстрирали страхотен характер, за да
Коментари Харесай

Гуардиола: Бяхме фантастични, възхитен съм

Футболистите на Манчестър Сити са показали страховит темперамент, с цел да завоюват с 2:0 против Нотингам Форест, макар че в половината от времетраенето са били 10 на терена, съобщи мениджърът на клуба Хосеп Гуардиола.

Сити водеше с 2:0 в едно преобладаващо първо полувреме с помощта на головете на Фил Фоудън и Ерлинг Холанд. Но аления картон на Родри в първата минута на втората част докара до замяна на функциите и домакините трябваше да се борят крепко, с цел да устискат успеха.

“Изключителен мач през първото полувреме, извънреден и през второто поради нашата резистентност и усърдие ", съобщи доволният Гуардиола.
" Играхме, бих споделил 51-52 минути  10 против 11, тъй че не беше елементарно, само че бяхме фантастични. Мисля, че представянето ни преди почивката мога да го нарека фантастично против сложен съперник от позиция на физическото им положение и поради дребните пространства, които получавахме в предни позиции ".

Но успеха е шеста от шест мача за Сити в Премиършип досега и макар че малцина  чакаха Форест да вземат нещо от визитата си, то мениджърът им Стив Купър остана отчаян, че не са го създали.

" Може да тръгне срещата и в двете направления, когато губите с 0:2. За да бъда обективен към нашите футболисти бих споделил, че те в действителност се придържаха към поставените задания и явно обстановката се промени с аления картон ", изясни Стив Купър след края на срещата.

" След изгонването на Родри се превърнахме в тима, който натискаше и натискаше. Но бих бил благополучен, в случай че бяхме посочили малко повече качество в последната третина ", добави експертът.

Ман Сити остава на върха в класирането като единствен тим със 100-процентов актив от точки, до момента в който Нотингам Форест е на 10-ата позиция със 7 точки от шестте изиграни мача.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР