Футболистите на Левски лепнаха срамно петно върху историята на клуба

...
Футболистите на Левски лепнаха срамно петно върху историята на клуба
Коментари Харесай

Сините са длъжници на феновете си

Футболистите на Левски лепнаха срамно леке върху историята на клуба с домакинската загуба от АЕК Ларнака (0:4) в Лига Европа, само че всички в лагера на " сините " са наясно, че време за самосъжаление няма и от тежката обстановка може да се излезе единствено с победи. Довечера от 21:00 часа тимът на Петър Хубчев ще се изправи против новака в елита Царско село и всичко друго с изключение на три точки, ще бъде голям неуспех. Снощи Лудогорец изненадващо се препъна против Локомотив (Пловдив) и това е спомагателен тласък за левскарите, които могат да се изравнят на върха в класирането с отбора от Разград.

Царско село към този момент изпитва компликации в дебютния си сезон в елита. Отборът още няма победа и е отбелязал единствено един гол в първите си три мача. Старши треньорът Никола Спасов разполага с ползи футболисти, само че те не са задоволително сработени между тях. Срещу Левски и равенството ще е триумф за " царете ", по тази причина е разумно да се чака, че те ще работят по-предпазливо и ще разчитат главно на контраатаки.

В състава на Левски сигурно ще има промени след резила в четвъртък. Контузен е Кали Тиам, който евентуално ще се възвръща към месец. Станислав Костов също има здравословни проблеми и няма да играе против Царско село. В отбрана Хубчев няма огромен избор и ще заложи на нормалните титуляри - Живко Миланов, Янис Каргас, Нуно Рейш и Иван Горанов.

В халфовата линия ще се появи младокът Илия Юруков, който ще работи на мястото на Тиам. Другият вътрешен халф ще е Мартин Райнов. По крилата ще играят Станислав Иванов и Паулиньо, офанзивата ще води Дени Алар, а късмет от първата минута ще получи и новото попъление Насиру Мохамед. Привлеченият от Хакен футболист ще бъде предпочетен пред Франко Мазурек. През второто полувреме съвсем несъмнено ще се появи и другият нов нападател - Найджъл Робърта.

" Винаги може се вземе нещо от Левски. Особено в миг, в който " сините " малко или доста са разколебани. От друга страна пък, в такива моменти тим като Левски постоянно се концентрира и стимулира в допълнение след неприятни мачове. Ние не сме в позиция, в която можем да се отпускаме, или пък другата прекаленост - да си мислим, че не можем да вземем точка от Левски. Просто сме длъжни във всеки мач да играем на върха на опциите си ", съобщи наставникът на Царско село Никола Спасов.

" Царете " нямат проблеми с контузени и осъдени. В предни позиции за тях ще работи Георги Минчев, подпомаган от Божидар Кацаров, Родни Антуи и Емануил Манев. Титуляр ще е и някогашният капитан на Левски Веселин Минев.

efbet Лига - 4 кръг:

ЦАРСКО СЕЛО - ЛЕВСКИ

Вероятни сформира:

ЦАРСКО СЕЛО (4-2-3-1): Чворович; Р. Даскалов, Хашев, Кавдански, В. Минев; А. Георгиев, Диаш; Антуи, Кацаров, Манев; Минчев
Старши треньор: Н. Спасов
ЛЕВСКИ (4-2-3-1): Миятович; Ж. Миланов, Каргас, Рейш, Горанов; Райнов, Юруков; С. Иванов, Мохамед, Паулиньо; Д. Алар
Старши треньор: П. Хубчев

СЪДИЯ: Станимир Тренчев
СТАДИОН: " Васил Левски "
НАЧАЛО: 21:00 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ ТУК efbet Лига 4 кръг, понеделник 5 август  Царско село 21:00предстои  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР