Футболистите и треньорите в Манчестър Юнайтед не се разсейват от

...
Футболистите и треньорите в Манчестър Юнайтед не се разсейват от
Коментари Харесай

Футболистите на Юнайтед не се притесняват от евентуална продажба на клуба

Футболистите и треньорите в Манчестър Юнайтед не се разсейват от новините за евентуална промяна на притежателите в британския футболен клуб и са изцяло фокусирани върху задачите си през сегашния сезон. Това съобщи мениджърът Ерик загар Хаг на конференция преди кръга.

Сделката за Юнайтед се чака да бъде най-голямата в историята на футбола и локалните медии имат вяра, че тя ще се случи.

" Разбира се, че следим обстановката. Това въпреки всичко е нашият клуб. Искам обаче да подчертая, че сме изцяло съсредоточени върху идните мачове, тренировките, играта ни и всичко останало, за което носим директна отговорност ", съобщи нидерландският експерт.

" Отборът е обединен и се любуваме на това. Наистина се радваме да работим един с различен и това ни разрешава да се фокусираме върху задаващите се мачове в цели четири шампионата. Други хора в клуба се занимават с финансовите процеси. Те не зависят от нас. Информиран съм за всичко, което се случва, само че мен ме интересува футболът ".

" Сигурен съм, че клубът се движи в вярната посока, тъй че би трябвало да продължаваме да се борим. Целта в този момент е Шампионска лига, а пътищата към нея са два - през Лига Европа и през Висшата лига. Играем мач за мач и се надявам да се завърнем в шампионата ".
 Барселона и Манчестър Юнайтед приключиха наедно 2:2 в мач от Лига Европа
Барса и Юнайтед с атрактивно тъждество, всичко ще бъде решено на " Олд Трафорд "

Вижте подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР