Футболистът Тиаго Силва и семейството му пристигнаха в Лондон през

...
Футболистът Тиаго Силва и семейството му пристигнаха в Лондон през
Коментари Харесай

Тиаго Силва живее в дома на Дядо Коледа

Футболистът Тиаго Силва и фамилията му дойдоха в Лондон през лятото на 2020 година, с цел да може той да се причисли към " Челси " и очевидно акомодацията им върви добре.

Толкова добре, че брачната половинка му Изабел към този момент се развихри, а домът им наподобява приказно. В семейство Силва очевидно доста обичат Коледа! Докато другите футболни съпруги към момента не са извадили елхите, Бела се хвали с километри лампички, стотици топки и десетки коледни дръвчета.

Те бяха ситуирани в дома на Тиаго Силва още в средата на ноември!

Английските медии допускат, че Бела е изчакала брачна половинка ѝ да замине за лагер с националния тим на Бразилия и е извикала специфична компания, с цел да ѝ помогне да украси.

Професионалистите пристигнали в дома в ранни зори и си тръгнали по мрачно, а резултатът е впечатляващ. Цялата входна врата свети! Семейството има огромен венец на фасадата, колоните са увити в гирлянди.

Вътре също е впечатляващо - няколко елхи, панделки, лампички, венци...

Бела показа цялото прекарване със своите близо 400 000 почитатели в " Инстаграм ". През цялото време тя се вълнуваше, подскачаше и доста детайлно обясняваше какво вършат експертите.

Госпожа Силва съобщи, че не желае домът ѝ да наподобява на " къщата на Дядо Коледа ", само че може би скоро ще стартира да получава писмата на послушните деца.

Със сигурност най-развълнувани от обилната украса са двете деца на Тиаго и Бела - Исаго (12 години) и Иаго (9 години).
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР