Футболистът на Ювентус - Пол Погба, поднови тренировки след операцията

...
Футболистът на Ювентус - Пол Погба, поднови тренировки след операцията
Коментари Харесай

Погба се завърна към тренировките с Ювентус

Футболистът на Ювентус - Пол Погба, възобнови тренировки след интервенцията на коляното, която претърпя при започване на месец септември. Лекарите са разрешили на французина да стартира леки бегови занимания и той бе видян въз основата на торинци. Засега натоварванията са доста леки, като последователно ще бъдат увеличени, с цел да може футболистът да навлезе в нужната игрова форма.

За момента от клуба не се наемат да разгласят дата за възможното му завръщане на терена. По всичко проличава, че няма да се бърза, с цел да може той да е изцяло здрав и подготвен за игра. Все отново упованията са доникъде на месец октомври той да бъде разполагаем на старши треньора Масимилиано Алегри.

29-годишният полузащитник към момента не е направил още един дебют след завръщането си в клуба през лятото, защото проблемите му се появиха още по време на подготовката.

На „ Алианц Стейдиъм “ имат очаквания, че Погба ще вдигне равнището на показване на тима след неубедителното начало на сезона, въпреки че не е ясно какъв брой време ще му е нужно, с цел да влезе в оптимална форма.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР