Футболистът на Ювентус Пауло Дибала отрече появилия се слух, че

...
Футболистът на Ювентус Пауло Дибала отрече появилия се слух, че
Коментари Харесай

Под карантина с Пауло Дибалa

Футболистът на " Ювентус " Пауло Дибала отхвърли появилия се слух, че е инфектиран с ковид. Преди ден бе публикувана новината, че аржентинецът също е с COVID-19, само че самият той опроверга информацията със известие в обществените мрежи

" Здравейте, желая да ви осведомявам, че съм добре и непринудено се самоизолирах. Благодаря за всички известия, уповавам се да сте добре ", написа 26-годишният Дибала.

Съоборникът му Даниеле Ругани е първият състезател в Серия " А " с ковид и по тази причина от " Ювентус " оповестиха, че общо 121 души, измежду които футболистите и работещите в клуба, са се самоизолирали в домовете си.

Разпространението на ковид провокира суматоха по целия свят. Хората масове се редят по опашки в магазините и се запасяват с артикули от първа нужда.

Дибала също е превключил на режим " карантина ". Той реши да покаже на какви са аржентинските способи са справяне с неприятната обстановка.

На видео, оповестено в обществените мрежи, се вижда по какъв начин футболистът подготвя дружно с приятелката си голямо количество вкусно изглеждаща храна, танцувайки под звуците на известна музика. Междувременно с огромна усмивка демонстрира и по какъв начин наподобява един зареден за изключителната обстановка долап за артикули.



Съотборникът на Дибала - Кристиано Роналдо, който беше при майка си в Мадейра по времето, когато стана явен резултатът от теста на Ругани, реши да не се прибира в Торино, а да бъде изолиран в жилището си на португалския отстров.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР