Футболистът на Ювентус – Адриен Рабио, е пред сензационно завръщане

...
Футболистът на Ювентус – Адриен Рабио, е пред сензационно завръщане
Коментари Харесай

ПСЖ си връща френски национал от Ювентус без пари

Футболистът на Ювентус – Адриен Рабио, е пред сензационно завръщане в Пари Сен Жермен, твърди L'Equipe. Изданието оповестява, че историята сред полузащитника и френския първенец може да не е завършила и той още веднъж може да се озове на „ Парк де Пренс “ четири години, откакто напусна парижани, с цел да се причисли към „ биаконерите “ кто свободен сътрудник.

От няколко месеца има клюки за завръщането на Рабио във френската столица. Още повече, че актуалният му контракт на „ Алианц Стейдиъм “ изтича в края на сегашния сезон, от което ПСЖ е подготвен да се възползва. Торинци обаче са подготвени да създадат всичко, с цел да го задържат.

Рабио се трансформира в основен състезател в схемата на треньора Масимилиано Алегри в Торино през тази акция, а също по този начин беше съществена фигура и в състава на Франция, който доближи до финала на Световното състезание в Катар. Според информациата на L'Équipe, желанието на Алегри е ясно – да се удължи контракта на Рабио.

Освен от ПСЖ, към полузащитника има интерес и от няколко тима от Висшата лига, в това число Манчестър Юнайтед, който се опита да го притегли предишното лято.

Изданието добавя, че Ювентус към момента не е споделил последната си дума и има намерение да договаря с Рабио за нов договор. „ Старата госпожа “ обаче ще изпита усложнения да предложи по-добра заплата на французина от тази, която получава сега – 7 милиона евро годишно, поради финансовите проблеми в тима.

Mercato - PSG: Une offre bientôt dégainée pour Rabiot?
— le10sport (@le10sport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР