Футболистът на Спартак Варна Родни Антуи сподели, че най-много му

...
Футболистът на Спартак Варна Родни Антуи сподели, че най-много му
Коментари Харесай

Родни Антуи: Киселичков е много добър треньор. Трябва да покажем повече, да играем по-уверено, за да печелим мачовете

Футболистът на Спартак Варна Родни Антуи показа, че най-вече му е липсвала българската храна, по времето, в което се подвизаваше в клубове отвън рамките на страната. Преди време крилото носи екипа на Царско село, а в този момент се завърна още веднъж в efbet Лига.

Родни Антуи приказва особено за предаването „ Домът на футбола “ по DIEMA SPORT.
„ Чувствам се добре, познавам шампионата и България, влизам във форма. Благодарен съм на Спартак Варна, че ми разреши да се развъртвам и играя публични мачове “, показа Антуи.

„ Имах няколко диалога и благоприятни условия. Контактът ми в Норвегия изтече, процесът беше муден, предходните ми сътрудници, които работиха по прехвърлянето в Царско село, се свързаха с новия ми клуб. Говорихме, по този начин взех решение да дойда във Варна, с цел да играя публични срещи, да вляза във форма “, добави нидерландецът.

За Родни Антуи клубът е друг, само че езикът на футбола е идентичен на всички места.
„ Тодор Киселичков е доста добър треньор, гради нова конструкция на тима. Играчите ми споделиха, че при започване на сезона съставът е бил друг. Той се стреми да оформи тима, а това изисква време. Работи ловко. “

„ Знаем, че сме последни в класирането, по тази причина би трябвало да покажем повече, да играем по-уверено, с цел да печелим мачовете. Мисля, че началото е обичайно, приказвам за работата в последните няколко седмици. Трябва да се приспособяваме един към различен, тъй като разполагаме с положителни играчи “, показа още крилото.

26-годишният футболист призна и какво му е липсвало, до момента в който е бил надалеч от България: „ Липсваше ми храната, обичам салатите ви, толкоз са положителни, одобрявам България. Има доста приятни хора и тук във Варна. Предстои ми да опозная града. “
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР