Футболистът на Спартак Търнава Роман Прохазка говори след загубата с

...
Футболистът на Спартак Търнава Роман Прохазка говори след загубата с
Коментари Харесай

Роман Прохазка: Лудогорец беше по-добрият отбор

Футболистът на Спартак Търнава Роман Прохазка приказва след загубата с 0:4 от Лудогорец на „ Хювефарма Арена “ в мач от първия кръг в груповата фаза на Лигата на конференциите. Бившият футболист на Левски призна, че Лудогорец е бил по-добрият отбор и призна, че е благополучен, тъй като е още веднъж в България.

„ Лудогорец беше по-добрият тим. Имат по-класни играчи и през днешния ден го демонстрираха. Мачът беше доста сложен за нас. Още от първото полувреме стояхме добре, само че през второто взехме гол от съблекалнята и след това видяхте какво стана “, съобщи Прохазка.

„ След като Лудогорец ни вкара първия гол, футболистите се отпуснаха. Лудогорец стоеше по-добре на терена. Това не е първият път за нас, в който ни вкарват гол в първите минути. Не знам какъв е казуса, само че след това взимаме втори и мъчно се играе “, сподели още футболистът на Спартак Търнава.

„ Добре се усещам в България. Радвам се, че още веднъж съм тук. Лошото е, че е единствено за два дни, но отново ми е доста прелестно тук “, разяснява Прохазка.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg